Szállításról

Online vásárlás esetén lehetőséged van a csomag kiszállítását lakó- vagy munkahelyedre kérni. Bankkártyás fizetés vagy előre utalás esetén kérheted a csomagot egy hozzád közel eső postára, közvetlenül PostaPontra (meghatározott MOL töltőállomásokra és COOP üzletekbe), Csomagautomatába. Webáruházunk megrendeléseit a Magyar Posta Zrt. ( A Magyar Posta Zrt. csomag szolgáltatásait MPL brand név alatt nyújtja, tehát az MPL megnevezés alatt a Magyar Postra Zrt. értendő. ) teljesíti.

 

 •          Házhoz kézbesítés:

Az MPL a küldeményt két alkalommal próbálja meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt. 

 

 •          Kézbesítés Postán maradóként:

Az így címzett küldemény esetén az Mpl a címzett mobilteleonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely 10 munkanap. PostaPontok listáját itt találod. (N oszlop) A Postán maradóként feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében, akár hétvégén is lehetséges. 

 •          Kézbesítés PostaPont átvételi pontokra:

MOL és Coop PostaPontra címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely 10 munkanap. A csomag átvétele a MOL helyszínek esetén a hét minden napján, a Coop üzletek esetén pedig hétfőtől szombatig lehetséges. A MOL PostaPontok listáját itt találod. A Coop PostaPontok listáját itt találod.

Így tudod igénybe venni a PostaPonti kézbesítést:

 1. Webshopon rendeld meg a kívánt árut.
 2. Válaszd ki az átvételi módot.
 3. Jelöld ki a szállítót – ez esetben az MPL-t.
 4. Válaszd ki a kívánt PostaPontot.
 5. Véglegesítsd a megrendelést.
 6. Mi elvégezzük a PostaPontra kézbesítést.
 7. Csomagod útját nyomkövetési szolgáltatásunkkal ellenőrizheted.
 8. SMS-ben vagy e-mailben értesítenek a csomag érkezéséről.
 9. A PostaPonton átveheted a rendelt csomagot.
 10. Ne felejtsd el magaddal vinni személyi igazolványodat vagy Csomagautomaták esetén az e-mailben, SMS-ben kapott átvételi kódot, és árufizetéses (utánvételes) csomag esetén a bankkártyád!

 •          Kézbesítés Csomagautomatára:

Automatára címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára és e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely az SMS kézbesítését követő 2 munkanap. A legtöbb automata a hét minden napján, 0-24 órában hozzáférhető. A csomag az üzenetben kapott azonosító és a telefonszám megadásával, várakozás nélkül kivehető az automatából. Ha a csomagot a 2 munkanapos határidő alatt nem vették át, a küldeményt beszállítják a postára. Ekkor a címzett SMS-ben vagy e-mailben újabb tájékoztatást kap arról, hogy csomagja mely postán került elhelyezésre és meddig veheti át (10 munkanap). A Csomagautomaták listáját  itt találod.

 

A csomagok szállításának díjszabása

Házhoz történő szállítás díjai:

Vásárlás összege

Utánvéttel

Előre utalással

10000 Ft alatt

1860 Ft

1695 Ft

10000 Ft felett

INGYENES

INGYENES

Postán maradó, PostaPontra és Csomagautomatába kért csomag szállítási díjai:(ezen szállítási módok csak előre utalás esetén vehetők igénybe)

Vásárlás összege

Utánvéttel

Előre utalással

10000 Ft alatt

1595 Ft

1370 Ft

10000 Ft felett

INGYENES

INGYENES

 

 

Ajánlott levél kézbesítésének díja: 

Vásárlás összege

Előre utalás esetén

10000 Ft alatt

700 Ft

10000 Ft felett

INGYENES

 

A fenti szállítási díjak tartalmazzák a 27% ÁFA-t! A szállítási díjak az Ékszerház.hu webáruház által megszabott árak, nem tükrözik a Magyar Posta aktuális díjszabásait.

Külföldre nem szállítunk. 

Kizárólag abban az esetben rendeld meg a kívánt termékeket, amennyiben ki tudod fizetni annak ellenértékét! Előre utalásos átvételi mód választása esetén a csomagot csak abban az esetben postázzuk, ha annak ellenértéke megérkezett számlánkra. 

 mpl logo.png   magyar-posta-szabadmezos-rgb.jpg   posta logo.png